Skip to content

SegítünkKinyitni egy új ajtót a munkaerőpiacon

Számunkra fontos, hogy segítő kezet nyújtsunk azokban a helyzetekben,
ahol arra a legégetőbb szükség van.

Az általunk támogatott pedagógusok visszajelzései megerősítették bennünk, hogy mindig érdemes egy jó ügy mellé állnunk, ez minket is motivál a munkánkban, teljesítményünkben.

Köszönöm, amit értem, értünk, pedagógusokért teszel, tesz a cégetek! Évek hosszú keresgélései után állást kaptam a segítségetekkel ügyfélszolgálaton. Linkedin-en keresett meg egy külföldi fejvadász – miután módosítottam tanácsaitok alapján a profilomat. Csak ennyin múlt, de nekem egy óriási lépést jelent! Remélem, hogy beválok az új helyen.(Linda – gyógypedagógus)
Nagyon hálás vagyok az önzetlen segítségnyújtásért. Jó érzés ránézni a CV-re, amelynek elkészítéséhez nagyban hozzájárultak a beszélgetéseink során adott tanácsaitok. (Emese – óvodapedagógus)
Nagyon köszönöm a beszélgetést, rengeteg hasznos információt kaptam.(Beáta – pedagógus)
Rendkívül hálás vagyok az őszinte figyelmedért, az önzetlen segítségedért, a biztató szavaidért, a tanácsaidért. Nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy létezik ilyen. (Rita – pedagógus)
Nagyon köszönöm a tegnapi beszélgetést! Visszaadtad a hitemet! Minden tanácsodat igyekszem megfogadni!(Dóra – pedagógus)
Back To Top