Skip to content

Számunkra fontos, hogy segítő kezet nyújtsunk azokban a helyzetekben, ahol arra a legégetőbb szükség van. 2020-ban indított társadalmi felelősségvállalás programunk keretében most orintációs tanácsadással támogatjuk a pályaelhagyó, karrierváltó pedagógusokat, akiknek szeretnénk lehetőséget biztostani az új munkahelyük és feladataik megtalálásában.
A “Támogató állásportál karrierváltó pedagógusoknak” Facebook csoport biztosított lehetőséget arra, hogy a támogatást kérő pedagógusok megtaláljanak minket.

Örülünk, hogy segíthettünk nekik.

Köszönöm, amit értem, értünk, pedagógusokért teszel, tesz a cégetek! Évek hosszú keresgélései után állást kaptam a segítségetekkel ügyfélszolgálaton. Linkedin-en keresett meg egy külföldi fejvadász – miután módosítottam tanácsaitok alapján a profilomat. Csak ennyin múlt, de nekem egy óriási lépést jelent! Remélem, hogy beválok az új helyen.(Linda – gyógypedagógus)
Nagyon hálás vagyok az önzetlen segítségnyújtásért. Jó érzés ránézni a CV-re, amelynek elkészítéséhez nagyban hozzájárultak a beszélgetéseink során adott tanácsaitok. (Emese – óvodapedagógus)
Nagyon köszönöm a beszélgetést, rengeteg hasznos információt kaptam.(Beáta – pedagógus)
Rendkívül hálás vagyok az őszinte figyelmedért, az önzetlen segítségedért, a biztató szavaidért a tanácsaidért. Nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy létezik ilyen. (Rita – pedagógus)
Nagyon köszönöm a tegnapi beszélgetést! Visszaadtad a hitemet! Minden tanácsodat igyekszem megfogadni!(Dóra – pedagógus)
Back To Top