Skip to content

TársadalmiFelelősségvállalásunk

Számunkra fontos, hogy segítő kezet nyújtsunk azokban a helyzetekben,
ahol arra a legégetőbb szükség van.

2020-ban indított társadalmi felelősségvállalás programunk keretében egyre bővülő körben juttatunk támogatást olyan szervezeteknek, személyeknek, akiknek a legnagyobb szükségük van erre.
Örülünk, hogy segíthettünk nekik.

2020-ban csatlakoztunk az „Örökbe Fogadok Egy Ovit” programhoz, melynek keretein belül cégünk 2020-tól a Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint 2023-tól már a Gyöngyösi Mesevár Tagóvoda gyermekeit is segíti. Támogatásunk személyre szabott, a gyerekek a mi szervezésünkkel és segítségünkkel szükség szerint játékokat, ajándékokat, kirándulásokat, élményeket kapnak, valamint hozzájárulunk, hogy az ünnepségeik minél emlékezetesebbek legyenek, de támogatjuk az óvodákat felszerelésekkel is, egyeztetve az óvodák vezetőivel.

2023 nyara óta orientációs és karrier tanácsadással támogatjuk a pályaelhagyó, karrierváltó pedagógusokat, akiknek szeretnénk lehetőséget biztostani az új munkahelyük és feladataik megtalálásában.

A “Támogató állásportál karrierváltó pedagógusoknak” Facebook csoport biztosított lehetőséget arra, hogy a támogatást kérő pedagógusok megtaláljanak minket.

Back To Top